Lost And Found

Ligger i sängen och skriver. Efter fem år är det dags att säga adjö till min trotjänande dator för idag fick jag min laptop! Velat haft en jättelänge, var nära att köpa en för ett halvår sen, men nu så! Har dock inte lyckats sammankoppla gamla och nya, likt bittra rivaler, så jag kan inte lägga över nåt på den här. Så just nu är det Last Days of April på Myspace som hörs, underbart band. Idag var jag och spelade in gitarr till "Chasing dreams but catching fire" till mitt bands (Remorse) kommande EP som är tänkt att sammanfatta de åren vi hållt ihop. Det tog en sisådär fem timmar eftersom det är den krångligaste och svåraste av de alla för min del, många omtagningar och prestationsångest blir det när man ska få verkligen ALLT perfekt. Men fan vad nöjd man blir när man fått till nåt.

Den 23:e juli 2007 - ett historiskt datum?

Min mamma formulerar det bäst: "Jag blev chockad när jag såg att mjölken går ut 1:a augusti, trodde det var nån specialmjölk med extra lång hållbarhet men tyvärr var det inte så". Snart går det att räkna dagarna på fingrarna och jag har verkligen inte fattat det än. Idag betalade jag hyra för augusti + en deposition på 5000. Jag har alltså någonstans att bo i augusti, fastän jag flyttar två veckor in i månaden. Pratade med hyresvärden idag, passade på att fråga vad det bodde för personer där nu och tydligen var det en ungrare som knappt kunde svenska och betedde sig som ett svin så han skulle bli utslängd, haha. Men jag är helnöjd, det ligger bra till ("finare" område, nära till Coop och spårvagn och cykelavstånd från skolan) och hyran är bra också. Hoppas bara jag lyckas göra något med rummet jag ska få. Det ska vara på 15 kvm, fast det är rektangulärt så det kommer bli krångligt att möblera. Och det är stenplattor på golvet så jag är lite orolig för att det kommer eka mycket. Får väl inreda det som en replokal med skitiga mattor på golvet och äggkartonger på väggarna. Sen är det bara att köra liksom.

Juli är fan snart slut

My hell is a blank piece of paper staring back at me
My hell is wasted potential haunting me

Jag har inte så mycket att skriva om alltså. Idag jobbade jag, gjort det 5 dagar på raken nu för ovanlighetens skull, firade med att ta en uteserveringsrunda med Danne och Nicke. Kom hem och såg att jag fått mail från en kille i Göteborg som jag var och kollade ett rum hos och jag fick det! Det är ett ganska litet rektangulärt rum på 15 kvm, delat kök och badrum (jag överlever) i Käringberg, rätt nära skolan och kusten, och typ en kvart till centrum. Hoppas det inte skiter sig nu, det är ju inte mitt förrän jag skriver kontrakt, och det är i såna här lägen jag blir som mest skeptisk och nojig. Det är sista tomma rutan att kryssa i för flytten, skola och CSN är fixat, så det vore ju grymt skönt att få det gjort. Det är fan bakom hörnet nu, bara för att juli bestämde sig för att gå fort. I'll melt away in the summer regnrusk funkar liksom inte.

As I Lay Dying + Darkest Hour 24:e september på Sticky Fingers, tackar för den!

Good Will Hunting

Every day I come by your house and I pick you up
We go out we have a few drinks and a few laughs in the spring
You know what the best part of my day is?
For about 10 seconds from when I pull up to the curb to when I get to your door
Cause I think maybe I'll get up there and knock on the door
And you won't be there
No goodbye, no see ya later no nothing
Just left
I don't know much but I know that

Såg Good Will Hunting igår, har velat gjort det jättelänge och den har bara legat här i ett halvår (lånad av Nicke). Den var svinbra, förstår inte att varför det inte blivit av tidigare, texten ovan är liksom samplad i en av mina favoritlåtar och allt. Fast jag ångrar ändå att jag inte såg den innan Team America, för jag kan verkligen INTE ta Matt Damon på allvar efter att jag såg den: http://www.youtube.com/watch?v=qCxTVH4VGHY

...och bostadsmässigt ser det likadant ut, skickat iväg intresseanmälningar men jag känner mig lågprioriterad som fattig (tycker ändå det är helt okej) och manlig folkhögskole-student som bor 60 mil bort. Mobilen ringde idag men han inte svara innan skiten dog (trots att den legat och laddat hela natten) och jag greps av nån sorts hybrid positiv/negativ panik och trodde det var angående en lägenhet men att eftersom jag inte hann svara så skulle den gå till nån annan. Kunde inte ladda på jobbet heller eftersom jag lämnat laddaren hemma. Moa kom in senare och vi prövade i hennes telefon men den var låst till Telia (nazi-fasoner!). Orolig som jag var gick timmarna seeeegt ända tills jag slutligen kom hem, stoppade i laddaren, startade telefonen och upptäckte att det bara var pappa som ringt......

Jag är en heeemlös man

....om jag inte hittar boende i Göteborg dvs. Börjar närma sig, och det är fan inte lätt att hitta nåt. Så är det nån som kan erbjuda nån sorts boende i stan så är jag evigt tacksam. Jag är rökfri, spritfri, djurfri (säger vi) och väldigt väldigt snäll. Ordningssam (säger vi) och ansvarsfull man! Och i nödfall, nån som har nån husvagn till salu? Jag ville bo i husbuss jag var liten (typ 12 haha).


RSS 2.0