Whom?

Vilka läser här egentligen? Har i genomsnitt tre stycken om dagen. Jag tänker verkligen inte på vem som läser, de som sagt att de gjort det har varit värsta otippade personer, och det har känts rätt skumt haha. Offentlig jävla dagbok, vafan räknar man med? Är ju värsta smarrigt ju, trots att jag lever det minst spännande livet att läsa om förmodligen. Lite spännande blir det ibland, tex idag testade jag Guitar Hero (2) och Singstar (säkert 2 också) hos TomDanneTony, jag var rätt usel på båda. Singstar fattade jag inte, jag körde först och verkligen gav järnet och det gick helt okej, fast tydligen går det bättre när man bara typ pratsjunger som värsta Leonard Nimoy.

Blood Red Summer

Jag börjar verkligen tröttna på att dra låttitlar som rubrik, som ska på nåt sätt spegla innehållet i texten....men whatevöör för den här gången. Therése åkte hem idag, stackarn fick genomlida den vanliga SJ-tortyren deluxe med både försenad buss och försenat tåg. Sjuklingen har inte haft det lätt, missade både midsommarafton i Björklinge och Wii-kalas i Gottsunda. Jag åkte på det förstnämnda, en trevlig tillställning hemma hos Jonas föräldrar där man inte varit på år och dar känns det som, nu när nästan alla man känner inom loppet av på tre månader blev Uppsala-bor. Saknar Björklinge på det viset. Kommer sakna Uppsala på "det viset" också vet jag just nu och tänker på det mycket. Jag tar inte längre saker för givet, och uppskattar dom inte på det spontana sättet jag brukade göra, utan mer på ett mer sentimentalt sätt. Men jag har siktet lika starkt inställt som förrut och det pirrar i kroppen när jag tänker på hösten. Friheten framför allt, och det inkluderade ansvaret. Till och med det senare känns spännande. Mindre än två månader kvar nu. Och idag börjar "semestern" (får inte den där semester/lov-känslan!). Två veckor som kommer innehålla Göteborg en vecka med gästspel av Timmy & Johanna på Liseberg och ev. Danne på Pier Pressure. Hetsa Andrew W.K.-dansen på Less Than Jake! Kanske blir Öregrund med Jonas också när han kommit hem från Irland, inte varit där på tre år nu, på tiden! Älskar stället. Signerar det här inlägget med ett "nåja".

Weho

Har levt väldigt spartanskt senaste tiden och inte köpt något som inte är ätbart. Idag bröts det när jag hittade en kille på eBay som sålde massor av gitarrgrejer billigt som satan! Blev en Ernie Ball 6180 VPJR volympedal och en Dunlop MXR Phase-90 phaser för $85 resp $70 (kostar $160 resp. $190 i vanliga fall). Köpte även Dunlop straplocks, såna som sitter fast i gitarren och inte är gjorda av plast. Och så ett smidigt clip-on capo. Allt för 1660 kr inkl frakt och försäkring. Kändes fel att ta från förstärkar/laptop kassan, men jag betalar tillbaka när lönen kommit! Det var dagens materialism, hoppas det går över snart och jag kan fortsätta var en snål jävel som inte unnar sig ett par nya byxor!

"Tolv heter svöölff på tyska"

Alla pratar om i-landsproblem. Jag och Tom diskuterade u-landsproblem igår, typ:
-Jag är hungrig!
-Fan vilket u-landsproblem!

Osv. Tror jag även lyckats få med mig Danne till Pier Pressure, han blev helt till sig när jag berättade om Less Than Jake och Gogol Bordello, fast han hade simtävling i Stockholm samma dag som han behöver nästla sig ur. Det vore kul. Fast fortfarande, så jävla dyrt det är, värsta Barbara Streisand-priset liksom. Vågar man planka? Nej.

I'll melt away in the summer heat

Först nu börjar jag känna av sommarnätterna. Det är något vid den här tiden på året som gör att jag inte vill sova. Jag kan men jag vill helt enkelt inte, det är något som gör det roligt att bara vara vaken, inte göra nåt speciellt. Var hos Jonas och kollade på väldigt mycket Arkiv X eller "Massor av Mulder" och pingis-videos på YouTube (!). Kom hem runt 02:30 och ville INTE sova. Värre har det varit tidigare år, då har jag totalt strejkat sömn. Nåväl. Inspelningen med Remorse löper på, fast det är lite ljudbekymmer, jävla brum hela tiden. Men det kommer. Något att sammanfatta våra 2½ år tillsammans som jag kan vara stolt över (till skillnad från förra sommarens tappra försök). Stay tuned.

Currently playing: Poison The Well - A Wish For Wings That Work

När jag skulle in här hann jag skriva www.skobb.se innan jag insåg att jag inte skulle komma dit jag ville (www.blogg.se alltså). Likadant som när jag skulle in på Västrafiks hemsida hemma hos Therése och lärde mig att det inte går att titta spårvagnstider på www.vasttrafisk.se Få se nu, det var en massa dagar sen jag skrev här nu. Likt min dagbokskarriär i mellanstadiet är det en nedgående spiral så fort man väljer att göra något annat framför att skriva, old habits die hard. Idag har jag varit i Stadsträdgården med Adam, Moa, Johanna och hennes föräldrar, Timmy låg hemma och sov (klockan två på dagen). Det var svinvarmt och trevligt, sedan gick jag och Adam och köpte Turkisk peppar-glass på Max och sjöng Benny Hill-temat och ikväll ska vi på spelning på Ungdomens hus, vår förra bassist Martins nya band spelar där.

Min gitarrskrivkramp är borta. Go Viktor.

....och den 6:e juni firade jag och Therése 1 år tillsammans. Älskar dig.

RSS 2.0