Fever

Då bär det av imorn, sommarens konstanta arbete ger slutgiltigen frukt och jag är helnöjd. Verkar som det kommer bli en hel del museum under veckan och jag funderar över om det skall anses som tråkigt (som man blir intygad om att det är när man växer upp). Men jag vill hävda det motsatta, iaf när det rör sig om TORTYR-, KNARK-, SEX- och HEINIKEN-museum. På med monokeln och raka vägen förbi gift-shopen, här skas gå på museum-rundor! Mothers, lock up your daughters liksom.
Nu nalkas natten-innan-avresa, dvs sömnlöshet men jag gillar det ändå, så länge man inte ligger och pressar för att somna eftersom det möjligtvis kan vara värst i hela jorden. Ska försöka vara lite bak-och-fram nu när jag är borta och blogga mer än jag gjort i sommar. Tror det är så mitt bloggande fungerar.

Aw yeah

Fixat klart sista flygbiljetterna nu, så nu blir det tre nätter i Uppsala, fyra nätter i London, tre nätter i Amsterdam och en dagstripp till Köpenhamn. Ingen solsemester direkt, mer definierat "aktiv semester" kanske. Hoppas på lite chill iaf, take-away mat i nån park och sånt. Måste avrunda med att jag hade en riktig Clerks-dag på jobbet häromdan. Var verkligen "I wasn't even supposed to work today!" hela dagen. Man kan verkligen trösta sönder sig och tycka synd om sig själv och allt är genast lite bättre. Jag gillar att tänka så, och det tog mig genom dagen.

RSS 2.0