Stupido

Vafan, har det redan gått en vecka sen mitt senaste blogg-inlägg? Jag kände mig aktiv i en sekund där. Retardhia Cup-veckan är över för min del, dvs inget mer jobb vadandes i italienska pojkar. Hur fel det än låter (på så många olika plan) så är det precis så det varit. Serverade fel mat till några italienare idag (ingen är perfekt, vafan) men sa att deras riktiga mat bara skulle ta några minuter extra och att de kunde äta maten de inte skulle ha så länge. Deras stoopido maximo-resonemang var "men då kommer vi ju inte orka vår riktiga mat!". Dagens I-landsproblem #hmmm, nånting två-siffrigt iaf. Så högt upp på skalan är det att klaga på att man får för mycket mat på en resturang. För min del kunde de gärna ätit så det rann bechamel-sås ur öronen på dom, för det kan ju verkligen inte vara mysigt.

Höst-ångest, just ja. En släng av det har jag fått också.

Fresh

Dagen har spenderats åt att installera om datorn, nu är det good 'ol XP som gäller. Tröttnade på Vista och alla hippa finesser. Vill inte gå in på detaljer för mycket men jag har lidit idag. Drivrutiner som bara finns till Vista kokar upp mitt blod. Lugnade ner mig till Harold & Kumar Escape from Guantanamo Bay (efter timmar av icke-existerande ljud). Har för övrigt en resa planerad, äntligen. Blir en vecka i London och förhoppningsvis några andra städer i Europa i slutet på Augusti. Har aldrig varit i några europeiska länder förrutom England (icke inräknat Grekland/Bulgarien och nordiska länder) så det är på tiden. Har kikat lite på interrail-kort, verkar funka fint. 5 resdagar under 10 dagar om jag fattat det rätt, hoppas inte nån regel gör så att det skiter sig och det blir flyga.
Flyga är så 80-tal om man tänker efter, allt tar lång tid och är krångligt och det är sjukt mycket mer nice att åka tåg. Har svårt att förstå hur man kan flyga inrikes alltså, om man inte har grymt bråttom och bra transport-medel till/från flygplatsen. Spyr när jag tänker på flygbussar och liknande, fan tåget från Stansted till London går ju på typ 400 kr resan, oftast billigare än själva flyget?
Dock älskar jag flygplatser, men då ska det vara svinstora sådana. Som små inglasade städer. Funderar mycket på det just nu för att försöka förtränga att det är Retardhia Cup nästa vecka och jag gissar att jag kommer få jobba en vecka i sträck, och vad jag hört så är det inte pleasant att vara en stackars Manuel under den veckan. Partille Cup var plågsamt, jag gillar inte islänningar eller italienare mer efter det. Inga hard feelings Anna Larsson om du råkar läsa detta.

Pain

Mina fötter gör så ont att jag vill gråta. Jobbat nästan 24 timmar på två dagar nu, och fötterna börjar strejka. Kom hem för 10 minuter sen, bara att gå och lägga sig direkt, buhu. Kommer det vara såhär framöver, att man inte får ha ett liv eller ha sköna fötter (eller ja, inte göra ont). 595 kr i dricks idag, det får jag faktiskt vara helnöjd över.

Skriva

Skrivandet har kommit igång. Och det betyder skriva vad som helst. Under den senaste månaden har jag hunnit skriva två låtar, mycket mer blogg-inlägg än vanligt och - here comes the twist! - några kapitel i vad som kommer bli en bok någon gång i framtiden.
Velat gjort det sen jag vet inte när, och nu när det rullar på så varför i Lucifers namn inte? Det behöver liksom inte vara värsta stora grejen, det är ju bara att köra på. Inget krångel.
Tror jag haft skrivkramp sjukt länge nu men nu så är det flow som gäller. Drömde en sak i natt som jag kommer ha med, älskar när det bara kommer så där till en.

Åldern

Det jag uppskattar med min åldersångest är att den iaf går över väldigt fort. Dock så kommer den tillbaka ständigt och jag tror jämt "ah men nu är det åldersångesten, förra gången var väl hemlängtan eller nåt". Hur ser man skillnad på alla dessa ångestar? Och varför känns det som att det ordet inte går att böja i plural? Precis som "furniture" på engelska. Vi har alla ångest och möbler. Och det får bli dagens visdomsord. Nu ska jag sjunka ner i min ångestsoffa en stund.

RSS 2.0